Om os

Halla fortæller:

Jeg kom til Danmark i 1995, en dejlig sommer, som jeg husker det. Der var på det tidspunkt høj arbejdsløshed på Island, og jeg havde fået at vide, at jeg let kunne få arbejde i Danmark. Sikke et eventyr.

Og det var rigtigt. Det første år arbejdede jeg hos Taabbel, fiskefabrikken i Hanstholm. Året efter, i 1996, fik jeg en læreplads hos malermester Palle Rishøj – ligeledes i Hanstholm. Det var nogle spændende og lærerige år, og Palle Rishøj var en meget dygtig læremester.
I år 2000 blev jeg udlært og fortsatte som malersvend hos Palle Rishøj i nogle år derefter.

Men efterhånden voksede lysten til at begynde for mig selv, og i 2005 opstod Atlas Malerfirma. De første seks måneder var jeg alene i virksomheden, men da ordrerne kom hurtigere, end hvad jeg selv kunne klare, fik jeg hurtigt både lærling og svend.

I dag har jeg altid en lærling samt, i gennemsnit, tre svende. Herudover har jeg hjælp fra en dygtig bogholder nogle timer om ugen. Alle mine medarbejdere er dygtige og engagerede!

I vores dagligdag arbejder vi ud fra dette værdisæt:

Troværdighed – Trivsel – Fokus – Åbenhed – Sund fornuft – Kvalitet.

Vores vision – hver dag – er:

  • At udbygge vores forretning og forbindelser.
  • At være den foretrukne maler for vores kunder.
  • At udvikle vores håndværk

Vores kunder er vores livsnerve! Atlas Malerfirma har en stærk og veletableret kundekreds med meget loyale kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Vores samarbejde med kunderne er baseret på tillid, stabilitet og sikkerhed. Vi holder hvad vi lover fra start til slut – hver eneste gang. Vi gør os umage for at kunne leve op til hver eneste kundes forventning!
Det kan vi gøre på baggrund af vores erfaring og interesse for godt og professionelt udført malearbejde i kombination med dygtige og engagerede medarbejdere.

I 2013 begyndte jeg virksomheden Atlas Skind (Islanskelammeskind.dk) hvor jeg sælger Islandske lammeskind på nettet.

I slutningen af 2014 åbner jeg Atlas Farvehandel med produkter til gør-det-selv.

Kontakt os hvis du vil blive en af vores kunder!

Har du brug for hjælp til dit næste malerprojekt?

Vi maler for alle – også for dig !